Kan Propecia je het haar geven dat je gemist hebt?

Echte Propecia Zonder Recept
Echte Propecia Zonder Recept

Mannelijke kaalheid is een probleem bij mannen van alle leeftijden. In pogingen om de jeugd te behouden, zoeken mannen naar oplossingen om het haarverliesproces te vertragen en / of de haargroei te stimuleren.

Mannen zijn bereid veel geld te betalen om een oplossing te vinden om het haarverliesproces te stoppen. Propecia is een geneesmiddel dat op de markt verkrijgbaar is om kaalheid bij mannen te behandelen, ook bekend als androgenetische alopecia. Het medicijn werkt op een manier om verder haarverlies te voorkomen door de activiteit te minimaliseren door enzymcontrole van enzymen die de activiteit in de haarzakjes in het lichaam reguleren. Vanwege deze controle vertraagde Propecia niet alleen om het haarverlies te stoppen, maar stimuleerde het ook de nieuwe haargroei. Mannen van 18 tot 41 jaar zijn ideale kandidaten om Propecia te nemen. Propecia dient eenmaal daags te worden ingenomen in de aanbevolen dosering die is voorgeschreven door een medische professional. Het nemen van grotere doseringen Propecia dan wat was voorgeschreven, zal haar niet in grotere hoeveelheden of dikte doen groeien, daarom moeten mannen zich houden aan de aanbevolen dosering. Mannen zullen stoppen met haaruitval nadat ze Propecia op een regelmatige basis gedurende ongeveer 3 tot 6 maanden hebben gebruikt. Haargroei tijdens het gebruik van Propecia kan variƫren van man tot man. Langdurig gebruik van Propecia op een regelmatige basis van 5 jaar of meer zal er uiteindelijk toe leiden dat het medicijn minder effectief is. Propecia moet dagelijks rond dezelfde tijd worden ingenomen. Als een man een dosis mist, mag hij de dosering op geen enkel moment gedurende die dag hervatten. Hij moet de dosis overslaan voor de dag en de tijd die zijn gemist en het gebruik hervatten in de volgende dosering dag en tijd. Het is erg belangrijk dat Propecia regelmatig wordt gebruikt om positieve resultaten te behalen. Als mannen Propecia op onregelmatige basis gaan gebruiken, blijft er haarverlies over en lijkt de werkzaamheid van het middel niet aanwezig. Om het medicijn niet regelmatig te nemen om het resultaat te bereiken, is de keerzijde van het innemen van het medicijn dat wanneer het medicijn niet langer wordt ingenomen, het haarverlies uiteindelijk zal worden hervat. Propecia is geen remedie tegen haaruitval, het is eerder een tijdelijk hulpmiddel om het proces te vertragen. Wanneer een man besluit het gebruik van het medicijn te staken, zal het haarverlies binnen 12 maanden worden hervat.

Zoals met elk medicijn zijn er implicaties die kunnen optreden, vooral als er langdurig gebruik van het medicijn is.

Het langdurig gebruik van Propecia kan borstkanker bij mannen veroorzaken. Als mannen veranderingen in de tepelkleuring, -grootte of -afscheiding ervaren, moet de man het gebruik van het geneesmiddel onmiddellijk staken en medische hulp inroepen. Propecia-tabletten bevatten lactose die een bijwerking kan veroorzaken als een man een intolerantie voor lactose heeft. Bijwerkingen geassocieerd met het gebruik van Propecia zijn meestal niet zo ernstig dat de man moet stoppen met het gebruik van het medicijn. Enkele veel voorkomende bijwerkingen zijn hoofdpijn, verminderde libido, impotentie en bronchitis.

Propecia wordt normaal gedekt door een verzekering variƫrend van ongeveer 90 dagen lang.

Generieke versies van het medicijn kunnen worden verkregen tegen een aanzienlijk lagere prijs van – per maand gedekt door een verzekering. Dit zijn prijzen wanneer het medicijn wordt verkregen door een traditionele apotheek.


Leave a Reply


kamagra orale gel

Pagina’s

Over de auteur

Henk-Jan Andijk

Mijn professionele interesses: erectiestoornissen en urologie

Blogroll