Kamagra oral jelly Wikipedia Nederlands

Kamagra oral jelly Discreet Kopen
Kamagra oral jelly Discreet Kopen

Wat is Kamagra Oral Jelly?

Kamagra Oral Jelly 100mg is gebruikt voor de behandeling van erectiestoornissen bij mannen, het is een onvermogen om te bereiken of te handhaven een harde penis in erectie is voor seksuele activiteit als gevolg van onvoldoende bloedtoevoer naar de penis. Kamagra Oral Jelly ontspant de bloedvaten in de penis verhogen van de bloedstroom en het veroorzaken van een erectie. Kamagra Oral Jelly werkt alleen als u seksueel opgewonden bent. Kamagra Oral Jelly 100 is beschikbaar als een enkele dosis in verschillende smaken zoals banaan, ananas, sinaasappel aardbei en vanille.

Hoe werkt Kamagra Oral Jelly werken?

Kamagra Orale Jelly bevat 100mg sildenafil. Sildenafil in Kamagra Oral Jelly werkt op de zwellichamen van de penis, verhoogt de bloedstroom in de penis, die nodig is om een erectie te veroorzaken. Tijdens seksuele stimulatie stikstofmonoxide wordt vrijgegeven in de zwellichamen van de penis die activeert het enzym guanylaat cyclase. Dit enzym helpt bij het ontspannen van de bloedvaten in de penis en kan het bloed te vullen van de sponsachtige zwellichamen om een erectie te veroorzaken. Sildenafil in Kamagra Oral Jelly remt PDE5 die wordt omgezet erectiele dysfunctie door waardoor het natuurlijke proces van seksuele stimulatie voor het activeren van de cGMP mechanisme voor het bereiken en handhaven van een erectie. Kamagra Oral Jelly is sneller handelen dan in tablet vorm als het wordt opgenomen in het bloed snel, effectief met 20-45 minuten.

Hoe lang werkt Kamagra Oral Jelly?

Kamagra Oral Jelly moeten worden ingenomen een uur voor de geslachtsgemeenschap en in de meeste gevallen helpt u om een erectie te krijgen in ongeveer 30 minuten zal duren voor zo ‘ n 4 uur, op voorwaarde dat u seksueel opgewonden. Kamagra Oral Jelly werkt niet als u niet opgewonden bent.

Wat is Kamagra Orale Jelly bevat?

Kamagra Orale Jelly bevat het actieve bestanddeel sildenafil citraat (100mg/5gm), een fosfodiësterase type 5 (PDE5) – remmer gebruikt voor de behandeling van erectiestoornissen bij mannen.

Wat zijn de bijwerkingen van Kamagra Oral Jelly?

De meest gemelde bijwerkingen bij het nemen van Kamagra Oral Jelly zijn, hoofdpijn, duizeligheid, blozen, indigestie, verstopte neus, diarree, huiduitslag. Meer ernstige bijwerkingen zijn ongewone hartslag, infectie van de urinewegen (stekende of brandende urine, vaker moeten plassen), bloed in de urine, veranderingen in het gezichtsvermogen zoals vervagen, een blauwe kleur aan uw visie of een groter bewustzijn van het licht, aanhoudende hoofdpijn of flauwvallen, bloeden uit de neus.

Wanneer moet Kamagra Oral Jelly niet worden gebruikt?

Je moet niet gebruik maken van Kamagra Oral Jelly 10 mg als u:

allergisch bent voor sildenafil of een andere bestanddelen van Kamagra Oral Jelly
een nitraat medicatie, zoals nitroglycerine voor angina pectoris, als het kan leiden tot een ernstige daling van de bloeddruk
een aandoening waar de geslachtsgemeenschap is niet aan te raden vanwege hartproblemen of als u een hartaanval of een beroerte in de laatste 6 maanden
een leverziekte heeft
hebben abnormaal hoge of lage bloeddruk
een ziekte van het oog, zoals niet-arterieel anterieur ischemisch optic neuropathy (NAION), die leidt tot verlies van het gezichtsvermogen of als u retinitis pigmentosa
medicijnen die kunnen interageren met Kamagra Oral Jelly of kan verhogen uw risico op bijwerkingen effecten, zoals cimetidine voor de behandeling van zweren, antibiotica, zoals erytromycine en rifampicine, verapamil of diltiazem (voor hoge bloeddruk), ritonavir of saquinavir (voor HIV), itraconazol of ketaconazole voor schimmelinfecties, alfa-blokkers, zoals doxazosine voor hoge bloeddruk

Welke medicijnen interageren met Kamagra Oral Jelly?

Verschillende medicijnen interageren met Kamagra Oral Jelly 100mg en mag niet genomen worden tijdens het nemen van Kamagra Oral Jelly of alleen na overleg en instructies van uw arts:

Geneesmiddelen die leiden tot een ernstige reactie met Kamagra Oral Jelly: nitraat medicatie, zoals nitroglycerine voor angina pectoris
Medicijnen die van invloed zijn op Kamagra Oral Jelly: cimetidine voor de behandeling van zweren, antibiotica, zoals erytromycine en rifampicine, itraconazol of ketaconazole (voor schimmelinfecties), ritonavir of saquinavir (voor HIV)
Drugs die worden beïnvloed door Kamagra Oral Jelly: alfa-blokkers, zoals doxazosine voor hoge bloeddruk
Hoe moet Kamagra Oral Jelly worden genomen?

U dient uw Kamagra Oral Jelly 100mg ongeveer een uur vóór de seksuele activiteit (tussen 0,5 en 4 uur) en zonder voedsel. Knijp de inhoud van één sachet op een lepel en slik dan een glas water te drinken. Als u een grote maaltijd voor het nemen van uw Kamagra Oral Jelly kan het langer duren om te werken. Kamagra Oral Jelly is effectief voor 4-6 uur en je neemt niet meer dan sachet per dag en alleen als u van plan bent om seks te hebben.


Leave a Reply


kamagra orale gel

Pagina’s

Over de auteur

Henk-Jan Andijk

Mijn professionele interesses: erectiestoornissen en urologie

Blogroll