Propecia (Finasteride) en bijwerkingen.

Propecia is een merknaam voor finasteride, een receptgeneesmiddel dat wordt gebruikt om haarverlies bij mannen te behandelen, ook bekend als mannelijke kaalheid. Propecia werkt door een hormoon in de hoofdhuid te blokkeren. Wanneer dit gebeurt, helpt Propecia het verloren haar terug te groeien en verder haarverlies te voorkomen. Propecia is alleen goedgekeurd voor gebruik bij mannen en mag niet worden ingenomen door vrouwen of kinderen. Vrouwen die zwanger zijn of zwanger kunnen worden, mogen Propecia-tabletten niet aanraken, hanteren of ermee in contact komen. Propecia kan door de huid worden opgenomen en geboorteafwijkingen veroorzaken in de geslachtsorganen van een mannelijke baby. Ongebroken Propecia-tabletten zijn gecoat, maar ze worden gevaarlijk als ze gebroken of geplet worden. Zwangere vrouwen moeten hun handen wassen met water en zeep en onmiddellijk hun arts bellen als ze direct contact hebben gehad met Propecia-tabletten. Gebruik Propecia NIET als ZWANGER! Als u Propecia gebruikt, neem het dan precies in zoals uw arts u dat heeft verteld.

Propecia Bestellen Nederland
Propecia Bestellen Nederland

Hoe Propecia te gebruiken?

U kunt Propecia met of zonder voedsel innemen. Neem Propecia elke dag op of rond dezelfde tijd in. Als u Propecia bent vergeten in te nemen, neem dan geen extra tablet. Neem gewoon de volgende tablet wanneer de volgende tablet moet komen. Door extra doses Propecia te nemen, zal het haar niet sneller of beter groeien. Het kan maanden duren voordat u de effecten van Propecia opmerkt. Mannen die Propecia nemen, zien wat haargroei of haar dat binnen drie maanden of langer niet meer uitvalt. Propecia is geen remedie voor haaruitval. Als u stopt met het innemen van Propecia, zal het haar dat opnieuw is gegroeid waarschijnlijk weer verloren gaan.

Bijwerkingen

Zoals elk medicijn heeft Propecia bijwerkingen. Deze bijwerkingen zijn onder meer verandering in zin in seks, problemen met ejaculatie of erecties, afname van de hoeveelheid en kwaliteit van het sperma. Vertel uw arts over eventuele andere geneesmiddelen die u gebruikt voordat u Propecia inneemt. Gebruik zelfzorggeneesmiddelen, kruidengeneesmiddelen, vitamines en supplementen. Vertel het ook aan uw arts als u leverproblemen, prostaatkanker of allergische reacties op geneesmiddelen heeft. Er zijn enkele andere risico's die u moet weten wanneer u Propecia gebruikt. Mannen die Propecia gebruiken, hebben mogelijk een verhoogd risico op het ontwikkelen van prostaatkanker. Propecia kan ook screeningtests voor deze ziekte verstoren. Praat met uw arts als u zich zorgen maakt over deze risico's. Praat met uw arts over deze en andere bijwerkingen. Sommige seksuele bijwerkingen kunnen aanhouden, zelfs nadat u bent gestopt met het innemen van Propecia, dus het is belangrijk om uw arts op de hoogte te brengen zodra ze zich voordoen. Terwijl u Propecia gebruikt, moet u letten op deze ernstiger bijwerkingen. Vertel het uw arts onmiddellijk als u tekenen van een allergische reactie ervaart, zoals jeuk of netelroos, zwelling in uw gezicht of handen, zwelling of tintelingen in uw mond of keel, ademhalingsmoeilijkheden of slikken en pijn op de borst. Bel uw arts als u Propecia gebruikt en bijwerkingen krijgt zoals zwelling van de borst, pijn of gevoeligheid, borstknobbels of pijn, afscheiding van de tepels Testiculaire pijn.

Hoe Propecia online te krijgen?

U kunt Propecia krijgen van uw arts of u kunt online bestellen. Ik heb veel websites gevonden die naar Nederland zullen leveren, waaronder https://viagrastoreaustralia.com/ Hun prijzen variƫren van 40 $ voor dertig pillen tot 216 $ voor driehonderdzestig pillen. Ze bieden gratis verzending voor elke bestelling van meer dan tweehonderd dollar. Ze accepteren ook VISA en mastercard.


5 Responses to “Propecia (Finasteride) en bijwerkingen.”

Leave a Reply


kamagra orale gel

Pagina’s

Over de auteur

Henk-Jan Andijk

Mijn professionele interesses: erectiestoornissen en urologie

Blogroll